U bent hier

Hoe werkt PatiëntenEnquête?

PatiëntenEnquête van MedischOndernemen werkt heel gemakkelijk, volg deze stappen:

  1. Registreer u op https://www.patientenenquete.nl/user/register.
  2. Bevestig uw registratie in het ontvangen e-mailbericht.
  3. Vul (waar nodig) de gegevens aan, belangrijke velden zijn het aantal patiënten, het aantal tandartsen en de volledige namen van de tandartsen. Vul alleen de tandartsen in waarvan u de patiënten wilt aanschrijven.
  4. Vervolgens dient u de verwachtingen vooraf in te vullen (per tandarts), dit vult u voor de reflectie. U geeft per onderwerp uit de enquête het cijfer wat u verwacht + een verplichte toelichting. U kunt deze informatie niet meer wijzigen nadat de enquête is verzonden.
  5. Nu verstuurt u de uitnodigingen. Denk eraan dat u minimaal vijftig respondenten per tandarts nodig hebt voor een geldige rapportage voor het KRT.
  6. Als er minimaal vijftig respondenten de enquête hebben ingevuld kunt u de rapportage maken. Een rapportage wordt gemaakt per tandarts. Bij het maken van de rapportage moet er aan de hand van de resultaten uit de enquête en de verwachtingen vooraf een reflectie worden geschreven door de tandarts.
  7. Tot slot kunt u de rapportage downloaden en kan deze worden verzonden naar het KRT.

 
Heeft u vragen en/of opmerkingen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Staat uw vraag daar niet tussen? Neem gerust contact op met de klantenservice, wij zijn bereikbaar op klantenservice@medischondernemen.nl en 038-4606384.